Bakan Eroğlu, Müsiad Afyon Heyetini Ağırladı
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyeti Ankara'daki makamında kabul etti.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Eroğlu, Türkiye'nin sanayici ve iş adamları ile kalkınacağını söyledi. Hükümet olarak hedeflerinin Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümünde Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına sokmak olduğunu anlatan Eroğlu, "Bunu hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz. Afyonkarahisar da bu hedef doğrultusunda üzerine düşeni en iyi şekilde yapacaktır" dedi.
Ülkedeki her bir ferde olduğu gibi iş dünyasının da her bir kurumuna eşit mesafede olduklarını vurgulayan Bakan Eroğlu, böyle olmaya devam edeceklerini, Türkiye ekonomisi için taş üstüne taş koyanın gönüllerinde farklı bir yeri olduğunu kaydetti.
Kendileri için sermayenin rengi ve kategorisi olmadığının altını çizen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şöyle devam etti:
"MÜSİAD olarak, milletimizin yanında oldunuz, demokrasi, hak ve hukuk mücadelemizde bizlere destek verdiniz. Bunun için sizlere milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'nin ve Afyonkarahisar'ın 2023 hedefleri var. Afyonkarahisar sanayisinin gelişimi için elinden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Varsa düzeltecek şeyleri düzeltelim. Sanayicinin, işçinin, esnafın, çiftçinin dertlerine çare bulmadıkça bu ülkenin kalkınması mümkün değil."
Ziyaretin sonundan MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi İl Temsilcisi Ahmet Neoldum, Bakan Eroğlu'na günün anısına şilt takdim etti
Editör: Haber Merkezi