Bakan Eroğlu, Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven Adliyeyi ziyaret etti

24 Haziranda yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi nedeni ile Afyonkarahisar'da milletvekili seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel EROĞLU , Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Ali ÖZKAYA , Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İbrahim YURDUNUSEVEN ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Burhanetin ÇOBAN ve Parti İl Yöneticileri milletvekili mazbata töreni öncesi Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet ÖZEL'i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet ÖZEL tarafından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel EROĞLU'na hediye takdim edildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel EROĞLU tarafından da Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet ÖZEL ve Afyonkarahisar Komisyon Başkanı Sayın Hayati KARAASLAN'a hediye verildi.

Başsavcı Özel, yaptığı açıklamada, “ Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel EROĞLU, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Ali ÖZKAYA , Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın İbrahim YURDUNUSEVEN'e yapmış oldukları bu ziyaret nedeni ile teşekkür eder , milletvekili seçilmeleri nedeniyle tebrik eder ve görevlerinde başarılar dileriz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi