BAKAN EROĞLU, İLÇE BAŞKANLARIYLA TOPLANDI
Afyonkarahisar’’da bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolvadin’de katıldığı temel atma törenlerinden sonra Ak Parti ilçe başkanlarıyla toplanmak üzere, Korel Termal Otel’e geldi.
Ak Parti Millet vekili Halil Ürün, Ak Parti İl başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, merkez ilçe ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda, temayül sonrası gelişmeler görüşülüyor.
Toplantıda, ilçe başkanlarının aday adayları hakkındaki görüşlerinin alınarak, seçimle kiminle katılmak istediklerinin sorulacağı ifade edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yerel seçimlerin önemine dikkati çekerek, "Türkiye'de, Ak Parti sayesinde yükseliş devam ediyor. Afyonkarahisar'ımıza ve ülkemize çok daha güzel hizmetleri kazandıracağız" dedi. 

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir otelde, partisinin il ve ilçe yöneticileriyle gerçekleştirilen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da gün içinde iki tesisin temelini attığını dile getirdi. 

Her dini ve milli bayramda Afyonkarahisar için 5'er müjde verdiklerini ifade eden Eroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara'daki törenlere katıldığı için gelemediğini, müjdeleri basın aracılığıyla Afyonkarahisarlı'lara duyurduklarını söyledi. 

Afyonkarahisar için bugüne kadar 105 müjde açıkladıklarını aktaran Eroğlu, "Afyonkarahisar, Afyonkarahisar olalı bu kadar hizmet görememiştir. Barajlar, yollar, göletler, hızlı tren, havaalanı, okullar, hastaneler, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yatırımları... Afyonkarahisar'da muhteşem bir dönüşüm var. Bunu herkes fark ediyor. Fark etmeyen yok. Afyonkarahisar'a bir süre gelmeyen insan, kentin ne kadar dönüştüğünü görüyor. Vatandaşlarımıza himzet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Hükümetin, Afyonkarahisar'a çok büyük önem verdiğini belirten Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen yılın sonuna kadar Afyonkarahisar'a 5 milyar liradan daha fazla yatırım yaptık. Bu yıl sonuna kadar bu, 6 milyar liraya çıkacak. Afyonkarahisar'a yapılanlar, geçmişte ülkeye yapılan yatırımdı. Şimdi ise bir tek ile yapılıyor. Bu hakikaten milletimizin teveccühüyle iktidare gelen Ak Parti'nin çok büyük zaferi. Bizim yaptıklarımıza, muhalefetin hayalleri bile ulaşamaz. Muhalefetin, değil milletvekili, genel başkanının dahi bir çivi çakma ihtimali yoktur. Bunu yapacaksak, biz yapacağız. Vatandaşlarımız böyle bilsin."

"İnşallah Afyonkarahisar'da sulanmadık yer bırakmayacağız, Afyonkarahisar'ı yemyeşil yapacağız" diyen Eroğlu, kentteki orman faaliyetlerinin de çok hızlı devam ettiğini aktardı. Dinar ilçesinde bir orman işletme müdürlüğü kurduklarını dile getiren Eroğlu, Türkiye'de 10 yerde bulunan meteoroloji radarlarından bir tane de Afyonkarahsar'a kuracaklarını bildirdi.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Eroğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Bu seçimler bizim için çok önemli, Türkiye için de çok önemli. Türkiye'de Ak Parti sayesinde yükseliş devam ediyor. Bugün de ilçe başkanlarımızla bir araya gelelim, bir istişare toplantısı yapalım istedik. Afyonkarahisar'ımıza, ülkemize çok daha güzel hizmetleri kazandıracağız. Bunun azmiyle çalışıyoruz. Biz miletin bağrından çıktık. Dolayısıyla millete hizmet etme sevdamız, aşkımız var. Dolayısıyla bunu gerçekleştireceğiz. Başbakanımız Afyonkarahisar'dan çok memnun. Bu heyacanı, Afyonkarahisar'daki bu birlik beraberliği, Ankara'ya dönünce Başbakanımızla paylaşacağım" dedi.

Toplantıda, Ak Parti Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile Ak Parti'nin il ve ilçe yöneticileri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi