Bakan Eroğlu, geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Afyonkarahisar'a geliyor.
Bakan Eroğlu hem ilçe ziyaretlerinde bulunacak hem de birçok tesisin temelini atacak.
Ramazan Bayramı’nı memleketinde hemşerileriyle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşayan Eroğlu, Afyonkarahisar halkına temelini atacakları tesislerle çifte bayram yaşatacaklarını belirtti.
Bayramın 2. günü Afyonkarahisar ve Şuhut’ta bayramlaşma törenlerine katılacak olan Bakan Eroğlu, bayramın 3. günü İhsaniye’de 2 tesisin temelini atacak.
Ülkenin dört bir yanını şantiyeye çevirdiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, yapılan yatırımlardan en çok nasibini alan ilin Afyonkarahisar olduğunu ve hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün ilçelere yeni tesisler kazandırdıklarını ifade etti.
İhsaniye’de 1000 Günde 1000 Gölet Projesi çerçevesinde inşa edilecek olan Döğer Emre Göleti ve Sulaması ile Bayramaliler Göleti Sulamasının temelini atacak olan Eroğlu, “Bu tesislerle İhsaniyeli çiftçilerimizin gelirini artıracağız, yüzlerini güldüreceğiz” diye konuştu.
İki tesisin toplam 1 milyon 510 bin TL’ye mal edileceğini belirten Eroğlu, tesislerin 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ve 4 bin dekar tarım arazisinin suya kavuşturularak, çiftçilerin daha fazla gelir elde edeceğini söyledi.
“Temelini atacağımız tesislerin halkımıza hayırlı olmasını diler, mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ederim” diyen Bakan Eroğlu, temeli atılacak diğer tesislerle alakalı müjdelerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi