Bakan Eroğlu, Esnaf Ziyareti Yaptı..
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi.
23 Ocak Perşembe günü geldiği Afyonkarahisar'da temaslarına bugün de devam eden Bakan Eroğlu, kent merkezinde programına esnaf ziyareti ile devam etti. Gazlıgöl Caddesi'ndeki esnafı dolaşan Eroğlu, esnafa hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. Dolaştığı esnafta kendisine ikram edilenleri yiyen Bakan Eroğlu, zemzem suyu içerek dua etti. Yaklaşık bir saat ziyaretlerini sürdüren Eroğlu, daha sonra cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Bakan Eroğlu'nun ziyaretlerine, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ak Parti İl Başkanı mehmet zeybek, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, daire amir ve müdürleri ile Ak Parti Belediye Başkan aday dayları katıldı.
Editör: Haber Merkezi