Bakan Eroğlu Dinar’da 6 Adayı Tanıttı
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile Belediye Başkan Adaylarının tanıtımını yaptı. Dinar Park Ala Toplantı ve Seminer salonunda başlayan tanıtım toplantısında Dinar, Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Haydarlı ve Tatarlı Belediye Başkan adayları tanıtıldı. Tanıtım toplantısının ardından Ak Parti Dinar Seçim Bürosu Bakan Eroğlu’nun kurdelesini kestiği törenle açıldı. Dinar Belediye Başkan Adayı Yener Yaşar Emeksiz ile Dinar için birçok projelerinin olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, Tarımsal sulama, Kentsel Dönüşüm gibi birçok projeye imza atacaklarını belirterek aday için yerel seçimlerde destek istedi.
Başmakçı Belediye Başkan Adayı Ramazan Bozbaş, AK Parti Dazkırı Belediye Başkan Adayı Ertan Demirsoy, AK Parti Evciler Belediye Başkan Adayı Şevki Karataş, AK Parti Haydarlı Belediye Başkan Adayı Kadir Öcel, AK Parti Tatarlı Belediye Başkan Adayı Ramazan Gümüş’ün birer konuşma yaptığı tanıtım programında partililere seslenen AK Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Yener Emeksiz, iki dönem muhalefet partilerinden belediye başkanlığı yaptığını, 1995 Dinar depreminde ise çok büyük zorluklara rağmen, Dinar’ı yeniden inşa ettiklerini söyledi. Belediye başkanlığı yaptığı dönem içinde altı kere Bayındırlık ve İskan Bakanının değiştiğini de kaydeden Emeksiz Ak Parti’nin 2002’de ülke yönetimini almasından sonra devasal projelerin Afyon’a ve Türkiye’ye uygulandığını kaydetti. Dinar için Dinar’ın kalkınması için aday olduğunun da altını çizen AK Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Emeksiz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve diğer devleti temsil eden bakanlar ile birlikte çalışarak ilçeye çok şeyler katacağını söyledi.
Eroğlu: EN Büyük Yatırımı Dinar Aldı
Afyon’un Dinar ilçesinde gerçekleştirilen altı AK Parti Belediye Başkan Adayı Tanıtım toplantısında konuşan Bakan Veysel Eroğlu, geçmiş hükümetleri eleştirerek, AK Parti hükümetinin Dinar’a yaptıkları projeleri anlattı. Ülke genelindeki su sorununa da değinen Eroğlu, Dinar’ın ve Çöl Ovasının sulama sorununu çözdüklerini, ilçelerdeki Orman İşletme Müdürlüklerinin kapandığını ancak Dinar ilçesine dört ilçeyi bağlayarak yeni bir Orman İşletme Müdürlüğü kurduklarını belirtti. Ülke genelinde olduğu gibi Dinar’da da ağaçlandırma çalışmalarının bütün hızıyla devem ettiğini kaydeden Bakan Eroğlu, ilerleyen dönemlerde Dinar’da gelir getirici ağaçlandırma çalışmalarının yapılacağını, çiftçilerin bu proje ile büyük oranda destekleneceğini söyledi. Dinar Belediye Başkanlığını Yener Emeksiz’in kazanması halinde el ele vererek Dinar için çok daha büyük projelere imza atacaklarını da söyleyen Eroğlu, Emeksiz için ustalık dönemini Başkanlık koltuğunda yapması için herkesin destek vermesi gerektiğini ifade etti.
Seçim Bürosu Açıldı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tanıtım toplantısının ardından Ak Parti Milletvekili Halil Ürün, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve partililerle birlikte AK Parti seçim bürosunu açtı. Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Metehan Aydın, programa katılan partililere teşekkür ederek, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemini belirtti. Dinar için dönüm noktası olacağını söyleyen Aydın, Belediye Başkanlığını Ak Parti’ye kazandırarak ilçeyi çok daha üst düzeylere taşıyacaklarını söyledi. Açılışın yapılmasından sonra ise Seçim bürosunun içinde Bakan Eroğlu’na ve davetlilere yemek ikramı yapıldı.
Ak Parti Dinar Aday Tanıtım Toplantısı’na Bakan Eroğlu ve Milletvekili Ürün’ün yanı sıra AK Parti Genel Merkez Hukuk Müşaviri Av. Ali Özkaya ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Danışmanı Mustafa Tarlacı’da katılanlar arasındaydı.
Haber: İsmail YILMAZ







 
Editör: Haber Merkezi