Bakan Eroğlu, “Dinar’a birçok kalıcı eser yaptık”

Orman ve Su İşleri Bakanı, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu seçim çalışmaları kapsamında Dinar ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Dinar Cumhuriyet Caddesinde seçim otobüsü üstünden Dinarlılara seslenen Bakan Veysel Eroğlu daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafları gezdi.

Afyonkarahisar’ın ilçeleri arasında en büyük yatırımı Dinar’ın aldığını belirten Bakan Eroğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Ak Parti hükümetimiz Dinar’a çok şeyler yaptı. Özellikle eğitim, ulaşım, sağlık, Orman ve daha birçok alanda kalıcı eserler inşa edildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın yatırımları olarak ise, 81.158 dekar araziyi sulamaya açtık ve çiftçilere yıllık 89 Milyon TL zirai gelir artışı sağladık. 6 derenin ıslahını tamamladık. 7,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk. 10 şehitler ormanı, 12 köy ormanı, 3 mesire yeri tesis ettik. Bu yatırımların yanında içme suyu tesisleri, atık su arıtma tesisleri, barajlar, göletler, sulama tesisleri ve ağaçlandırma çalışmalarımızı yaptık” dedi.

Editör: Haber Merkezi