Bakan Eroğlu, bayramı Afyon’da geçirecek
Ramazan Bayramı’nda Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde 25 tesisin temelini atan ve açılışını gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramını da Afyonkarahisar’da geçirecek.
Bayramın 2. günü AK Parti İl Başkanlığındaki bayramlaşma merasimine katılacak olan Bakan Eroğlu, burada Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Afyonkarahisar halkına verilecek 6 müjdeyi açıklayacak. Bugüne kadar 79 müjdenin verildiği Afyonkarahisar’da müjde sayısı 85’e çıkarılacak.
İlk ziyaret Şuhut’a
Müjdeleri açıklayıp, partililerle bayramlaştıktan sonra Şuhut’a hareket edecek olan Bakan Eroğlu, Şuhut’ta hem vatandaşlarla bayramlaşacak hem de toplu temel atma merasimine iştirak edecek. Şuhut İş Merkezi inşaat sahasında düzenlenecek temel atma törenine katılacak olan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu; Şuhut İş Merkezi, 300 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu ve Şuhut Adliye Sarayının temelini atacak.
Temeller atılacak
Şuhut Belediyesi tarafından yapılacak olan Şuhut İş Merkezinde düğün salonu, kadınlar lokali, dükkanlar, ofisler, sinema salonu ve daha bir çok iş yeri yer alacak. 10 milyon 112 bin TL’ye mal edilecek projenin hizmete açılmasıyla Şuhut daha modern bir şehir görünümüne kavuşacak. Veysel Eroğlu'nun temelini atacağı 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu 10 milyon 600 bin TL’ye mal edilecek. Yüksek öğrenim öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak yurtta yine öğrencilerin yararlanacağı sosyal tesisler de olacak. Törenle temeli atılacak diğer proje olan Şuhut Adalet Sarayında ise duruşma salonları, seçim müdürlüğü, baro ve avukat bekleme salonları ve diğer birimler yer alacak ve 10 milyon 600 bin TL’ye mal edilecek.
Öte yandan Bakan Eroğlu’nun Emirdağ’da da çeşitli açılışlara katılacağı öğrenildi. 
Editör: Haber Merkezi