BAKAN EROĞLU, BAYRAMDA İLÇELERİ ZİYARET EDECEK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı’nda yoğun bir programla Afyonkarahisar’a geliyor
5 MÜJDE VERECEK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı’nı Afyonkarahisar’da geçirecek. Bayram’ın ikinci günü saat 14’te AK Parti’deki bayramlaşmaya katılıp 5 müjde verecek olan Eroğlu, daha sonra Şuhut’a geçecek. 10 Ağustos’ta ise Sandıklı, Dinar, Evciler, Dazkırı ve Başmakçı’daki bayramlaşma törenlerine iştirak edecek olan Bakan Eroğlu, 11 Ağustos’ta ise Çobanlar, Çay, Sultandağı, Bolvadin ve Emirdağ’ı ziyaret edecek.
Bayramlaşma Belediye Sosyal Tesisleri’nde başlayacak
Kamu kuruluşları, esnaf teşekkülleri, basın mensupları, oda ve sendikalar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla yarın yapılacak olan bayramlaşma programı Belediye Sosyal Tesislerinde başlayacak
Ramazan bayramlaşma programı yarın sabah saat 10.00-10.30 arasında Karaman İş Merkezi Belediye Sosyal Tesisleri 5′nci katta başlayacak. Daha sonra sırasıyla; Huzurevi sakinleri, İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastalar ve personel, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve son olarak Koruma Bakım Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilecek.
Editör: Haber Merkezi