Bakan Eroğlu, ATSO’nun yeni hizmet binasına hayran kaldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından İzmir karayolu üzerindeki Çakırköy mevkiinde yapımına başlanan yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Bakan Eroğlu, ATSO’nun yeni hizmet binasına hayran kaldığını söyledi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk olarak Afyon Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasını inceledi. Bakan Eroğlu ATSO’nun yeni hizmet binasına hayran kaldıklarını söyleyerek, çalışmalarından dolayı ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Üyelerini tebrik etti.
Bakan Eroğlu, burada ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’den bilgiler aldı.
Serteser, Eylül ayı içerisinde yeni hizmet binasına taşınmayı planladıklarını söyleyerek, “Binamızın 8 bin metrekare kullanım alanı var. Bodrum dâhil, 6 kat, hatta 6,5 kat şeklinde inşaatı yapılıyor. Nasip olursa devlet büyüklerimizi burada ağırlayacağız” dedi.
Binanın çok fonksiyonel olduğunu belirten Serteser, sözlerine şöyle devam etti: “Burada meclis salonu haricinde bir salonumuz daha var, hizmet birimlerimiz var. İlçe odalarını bile düşündük. İlçe oda ve borsalarından gelen başkanlarımıza, genel sekreterlerimize de bir oda ayırdık. Genç girişimcilerimizi, kadın girişimcilerimizi, basın mensuplarını düşündük. Yerli ve yabancı basınında bir odası var. Binamızda ABİGEM’in, TSE’nin, Ege İhracatçılar Birliği’nin odaları ve daha birçok bölümler yer alacak” diye konuştu.
Binanın yapım aşamasında çok emek çektiklerini belirten Serteser, “Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri olarak sıkı bir takiple bitmesini planladığımız iş planına uygun olarak binamızın yapım çalışmaları devam ediyor.”
“İnşallah açılışını da hep birlikte yaparız” diyen Sertser; “Hakikatten biz sadece Afyonkarahisar’a değil diğer illere örnek bir bina yapıyoruz. Gerek mimarisi, gerek teknolojisi, gerek tasarımı ve fonksiyonelliği bakımından iddialıyız. Odalar ve Borsalar Birliği bir yarışma açsa kesinlikle ilk 5’e gireriz. Büyükşehirler de dahil. Bu bina sadece ticaret odasına hizmet etmeyecek bakanlarımıza, valiliğimize, belediyemize ve diğer kurum ve kuruluşlarına da maksimum düzeyde hizmet edecek” dedi.
Editör: Haber Merkezi