Bakan Dönmez İftarını Afyonkarahisarlılarla Açtı

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a teşrif eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte Ataköy ve Kanlıca Mahallesi’ne kurulan gönül sofrasında iftarını açtı.

Her gün farklı bir mahallede kurulan gönül sofrasında iftarını açan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu kez de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ile Kanlıca ve Ataköy Mahallesi sakinleri ile beraber iftar yaptı. İftar programına Valimiz Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Benol Kaplan, Murat Öner ve il müdürleri katılım sağladı.

AFYONKARAHİSAR’A 4.1 MİLYARLIK YATIRIM

İftar öncesi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Bakanımız Fatih Dönmez ile birlikte mahalle sakinlerini selamladı. Dualar ardından hep birlikte iftarlar açıldı. Yemek programı sonrası açıklamalarda bulunan Bakanımız Fatih Dönmez Afyonkarahisar’a müjdeler verdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek hitaplarına başlayan Bakanımız Fatih Dönmez; “Afyonkarahisar’ın bizim nazarımızda çok farklı değeri ve kıymeti var. Bu kadim şehir, hem yer altı hem de yer üstü zenginlikleri açısından bu bölgenin son yıllarda yıldızı parlayan kentlerimizden birisi. Afyonumuz sadece Türkiye’deki iç pazara hitap eden ürünleriyle değil dışarıya da ihraç edebilecek kalite ve miktarda kapasite ve potansiyele sahip. İnşallah bunun sayısı ve miktarı giderek artacak. Son 20 yılda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olarak Afyonkarahisar’a 4.1 milyar liralık yatırım yapmışız, yatırımlarımız devam edecek. Belediye Başkanlarımız ve kentimizin temsilcileriyle bir araya geldik. Bize aktarılan sorunları not ettik en kısa sürede bu sorunları çözeceğiz” dedi.

BAKANIMIZ’DAN HER İLÇE VE BELDEYE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Afyonkarahisar’da doğalgazı olmayan ilçe ve beldenin kalmayacağını müjdeleyen Bakanımız Fatih Dönmez, 3 yıl içerisinde doğalgazın ilçe ve beldelere geleceğini duyurdu. Bakanımız Fatih Dönmez; “Doğalgazı nasıl 2007’de ilk defa Afyon’a AK Parti hükümeti getirdiyse bundan sonrada bize düşen görev Afyon’un her ilçesinde ve beldesinde doğalgazı yaygınlaştırmak. Bununla ilgili talimatlarımızı verdik, planlamalarımız devam ediyor. En kısa sürede doğalgazı olmayan belde ve ilçelerimize doğalgazın konforunu ulaştırmış olacağız” diye konuştu.

İftar programı ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Bakanımız Fatih Dönmez termal bir otelde düzenlenen toplantıya katılım sağladı. Önemli toplantı ardından heyet, Zafer Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere iştirak ederek Afyonkarahisar halkıyla buluştu.

Editör: Haber Merkezi