AYZA’DAN MUHTEŞEM GECE..

24 Kasım öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli okullar tarafından coşkuyla neşeyle kutlandı. Eğitimciler ordusu yılda bir gün dahi olsa bu güzel anlamlı günde doyasıya gönüllerince eğlenip stres attılar. Ayza Eğitim Kurumları çatısı bünyesinde sağlık koleji lise ve Barış Manço Etüt Merkezi öğretmen ve hocaları Gazlıgöl Hilal Termalde düzenlenen etkinlikle hem aileleri hem de öğrenci velileri ile muhteşem bir kutlama yaptılar. Gecede yönetim kurulu üyeleri ve öğretmenler pasta keserek mutluluk pozlarını sergilediler.

ÖĞRETMENLER NESİL İNŞA EDİYORLAR
 Ayza Koleji Okul Müdürü Muharrem Günay düzenlenen gecede açılış konuşmasında bu güzel ve anlamlı gecede tüm emektar ve değerli hocalarımızla birlikte olmanın keyfini yaşıyoruz” derken Ayza Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Demir ise “Gelenekselleşen Öğretmenler günü kutlamasının tüm hocalarımız için ayrı bir önemi olduğuna değinerek” Yaptığımız iş, her bir öğrencimizin vatanına, milletine faydalı bir birey olarak hizmet etmesi ve sağlık camiasına nitelikli kaliteli elemanlar çalışanlar yetiştirmek ve tüm öğretmenlerimizin gelişen teknoloji ve profesyonel eğitim anlayışının gereğini yerine getirmek olduğunun bilincindeyiz” dedi. 

MUHTEŞEM GECE GÖZ KAMAŞTIRDI.
Onurlarına düzenlenen akşam yemeği ve gala gecesinin ardından ailelerin keyifli ve mutlu zamanlar geçirmesinin ardından okul yönetici ve idarecileri dâhil olmak üzere tüm öğretmenler eğlencenin ve neşe dolu saatlerin tadını pistte çıkardılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren inanılmaz keyif dolu dakikalarda öğretmenler hem streslerini attılar, hem de öğrenci aileleriyle birlikte mutlu anlar yaşadılar. Basın mensuplarının da iştirak ettiği gecede bayan hocalar halaylar çekerek gecenin belki de en güzel görüntüsünü oluşturdular.
 
Editör: Haber Merkezi