AYZA’DA ÖĞRENCİ VELİ BULUŞMASI

İlimiz sağlık meslek ve özel fen lisesi, Barış Manço Etüt Merkezinin de dâhil olduğu Ayza Eğitim Kurumları sıklıkla yaptığı performans dönem sınavları ve velilerle durum değerlendirilmesi geçen hafta kurumun irtibat bürosunda gerçekleştirdi.
ÖĞRENCİ VELİ YANYANA
Sağlık koleji öğrencileri ve meslekte çok daha kaliteli eğitim anlayışının yerleştirilmesini sağlamak amacıyla yapılan dönemsel sınıf ve performans arttırıcı sınavlara tabi tutulan öğrenciler başarı için ter dökerken durumlarıyla ilgili velilerinin de bilgilendirilmesi ve geleceğe dair seçeneklerin oluşturulması için tüm öğretmenlerin hazır bulunduğu toplantıda velilere öğrencinin durumları son performansları anlatıldı.
ARA KARNELER VERİLDİ.
Ara karnelerin verildiği ve öğrencinin son durumlarıyla ilgili yapılan veli değerlendirme toplantısında tüm öğretmenler ve kurumda öğrenim gören tüm öğrenciler bir araya gelerek sıklıkla gün boyu toplantılar yapıldı. İki gün yapılan veli öğrenci buluşmalarında başarı oranlarının arttırılması, performanslarının yüksek tutulması öğretmen öğrenci ve veli ilişkisinin sağlıklı ilerlemesi ve sınav streslerini en aza indirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ara karne dönemi ve verilen puanlarla birlikte samimi görüntülerde kurumun etkinliği yapmasında ki diğer bir unsurdu.
 
Editör: Haber Merkezi