"Ayak basılmadık yer bırakmayacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Efe Aydeniz, 2016 yılı sonuna kadar Afyonkarahisar'da ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtti. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Efe Aydeniz, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydeniz, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yılına itfafen Hedef 2019 Projesi ile Afyonkarahisar'da gençlik yapılanmasını başlattık. 2016 hedeflerimiz arasında olan tüm ilçeler için demografik yapıya uygun gençlik örgütlenme modelinin aktarılması ve uygulanması için ilçe ziyaretlerini sürdürüyoruz" dedi. 
Aydeniz, açıklamasına şöyle devam etti:
"Sinanpaşa, Sandıkmı, Dazkırı, Dinar, Emirdağ ilçelerimizin yönetimini tamamladık. Çay, Şuhut, Bolvadin, Çobanlar, Hocalar, Başmakçı, Evciler ilçelerimizde başkanlarımızı belirledik, yönetimlerinin kurulması için çalışma yapıyoruz. Sultandağı, Bayat ve Kızılören ilçe ziyaretlerimiz yıl sonuna kadar tamamlanacak. 2016 yılı sonunda vermiş olduğumuz söz gibi Afyonkarahisar'da ayak basmadık nokta bırakmayacağız."
Editör: Haber Merkezi