Avukatlar korosundan Hüzzam Demi konseri

Afyonkarahisar Barosu Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Hüzzam Demi konseri verildi.
Afyonkarahisar Barosu Türk Sanat Müziği Korosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Hüzzam Demi konseri düzenlendi. Konsere Ak Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, eşi avukat Mustafa Özkal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve davetliler katıldı.
Konser öncesi konuşan Baro Başkanı Turgay Şahin, farklı nesillerin birbirlerini anlamalarında ancak ortak bir dil ile acının ve sevincin birlikte paylaşılabileceğini belirterek, "Bu konserde dinleyicilere sunulacak eserler hüzzam makamından seçildi. Sözlükler hüzzam kelimesinin anlamını koyu hüzün olarak tarif ediyor. Hüzzam makamı ismini hüzünden alıyor. Bu makamdaki eserler içinde bulunduğumuz günlere tam da rast gelen bir özellik taşıyor. Hüzzam makamında icra edilecek eserler bir önceki neslin hüznünü bu nesle aktaracak ya da tercüme edecek" diye konuştu.
Daha sonra başlayan konserde, koro Mustafa Karaer'in şefliğinde hüzzam eserler seslendirdi. Konser sonunda koro üyeleri alkışlandı.
 
Editör: Haber Merkezi