Avşar, “Cumhur ittifakına tam destek veriyoruz.”

Büyük Birlik Partisi’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Veysel Avşar ilk basın açıklamasını yaptı.

“Yeni dönemde dava arkadaşlarımızın teveccühleri ile BBP bayrağını dalgalandırma vazifesi bizlere uygun görüldü. Bu vesile bugüne kadar partimiz adına emek veren, koşturan önceki dönem il başkanlarına ve İl Yönetimindeki tüm dava arkadaşlarımıza emeklerinden ötürü yeni yönetim adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelecek BBP ile daha güzel olacak.

Dalgalandırdığımız bu güzide bayrak Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun liderliği ile bir adalet ve iyilik ateşi olmuş. Bize düşen ise partimizin bayrağını daha çok yere dikebilmek ve iyilikte yarışın önderi olabilmektir.

Biz geçtiğimiz seçimlerde ilimizde iki belediye kazandık ve bu durum partimiz adına kazanılmış güzel başarılardır. Bundan sonraki süreçte de daha çok hizmet noktasında var olmak için tüm gücümüzle çalışacağız. BBP ilimizde güçlü bir partidir. Biz bu gücü daha organize bir yapıya büründüreceğiz.

Cumhur ittifakına tam destek.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum iç ve dış mihrakların sürekli Sayın Cumhurbaşkanımıza saldırma çabaları aslen bu ülkeyi güçsüz bırakma hamlesidir. Biz bu süreçte elimizden ne geliyorsa seve seve üzerimize düşeni yapacağız ve ülkemizin menfaati ilk ve en büyük önceliğimiz olacaktır. Devlet idaresinin zorluğunu bilen ve üzerine ateşten bir gömlek giyen Sayın Cumhurbaşkanımız sonuna kadar destek görmeyi hak etmektedir. Bizim tek gayeniz devletin varlığı ve bekasıdır.

Bizim Genel Başkan Adayımız Sayın Mustafa Desticidir.

Büyük Birlik Partisi Olağan Büyük Kurultayı 18 Ekim tarihinde delegelerin katılımıyla Ankara’da yapılacaktır.

Partimizde emekleri yabana atılamayacak ve yaptığı işlerle göz dolduran Sayın Genel Başkanımız bizim tek Genel Başkan adayımız ve Genel başkanımızdır. Onunla aynı yoldan yürümek büyük onurdur.

Allah birliğimizi daim kılsın.” Dedi

Editör: Haber Merkezi