Avrupa Akrobasi Şampiyonası Nefes Kesti

Motor Sporları organizasyonları arasında seyir zevki en yüksek branşlardan olan Avrupa Akrobasi Şampiyonası Afyonkarahisar’da yapıldı. Afyonkarahisar uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Avrupa Akrobasi Şampiyonası 17-18 Temmuz tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek. Bu sınıfta “En İyi Pist” ödülüne sahip Afyonkarahisar’da Avrupa’nın en iyi serbest stil ve Türk motosikletçileri, bütün hünerlerini sergiledi.

Belediyemizin katkılarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında organize edilen şampiyonanın final bölümüne Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke ve çok sayıda sporsever katıldı.17 Temmuz Cumartesi günü birinci etapların yapıldığı yarışmanın final etapları ise 18 Temmuz Pazar günü yapıldı.

“AFYONKARAHİSARIMIZ DÜNYA ORGANİZASYONLARININ YENİ ADRESİ”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Avrupa’nın en iyi motosiklet kullanıcılarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Afyonkarahisar’da uluslararası organizasyonlar düzenlemeye devam ediyoruz. Avrupa’nın bu alandaki usta isimleri şehrimizde ağırladık. Spor Turizminde Afyonkarahisar artık bir marka ve her kesimden insanların gelmek istediği bir destinasyon. Bu alanda attığımız adımlarla inşallah hem bu sene hem de gelecek senelerde şehrimize olan ilgi giderek artacak. Bu sene 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ikinci kez düzenlediğimiz organizasyonumuza katılan sporseverlerimizi ve yarışmacılarımızı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Avrupa Akrobasi Şampiyonası'nın Türkiye finalini Macaristan'dan Balazs Herczeg kazandı. Final yarışlarının ardından bütün akrobatlar, pistte özel bir gösteri sundu.

Editör: Haber Merkezi