Avrupa Akrobasi Şampiyonası'nda Mehmetçiğe Destek

Afyonkarahisar'da yapılan şampiyonanın final ayağı Göbeklitepe Kültür Finali'nde Türk sporcular Zafer Can Güngör ve Birkan Polat, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için askeri üniformayla yaptıkları gösteride Mehmetçiğe asker selamı gönderdi

Motosiklette Afyonkarahisar'da yapılan Avrupa Akrobasi Şampiyonası'nın son ayağı Göbeklitepe Kültür Finali'nde, Türk sporcular Zafer Can Güngör ve Birkan Polat, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için askeri üniformayla yaptıkları gösteride Mehmetçiğe asker selamı gönderdi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Afyon Motor Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonada yarışan Türk sporcular Zafer Can Güngör ve Birkan Polat, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için askeri kamuflajla gösteri yaptı. İki sporcu gösteride asker selamı verdi. Birkan Polat, gösteri sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm duygularıyla Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için gösteri yaptıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:"Barış Pınarı Harekatı'na katılan tüm Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. Kalbimiz onlarla beraber. Biz de bugün Afyonkarahisar'da yapılan Avrupa Akrobasi Şampiyonası'nda Türk bayrağını en güzel şekilde dalgalandırıyoruz."Zafer Can Güngör da Barış Pınarı Harekatı'ndaki Mehmetçiklere destek ve moral için bu üniformalı gösteriyi hazırladıklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi