Av.Hakan Şeref Olgun Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Afyonkarahisar İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, ‘2023 Genel Seçimi’ kapsamında saha ziyaretlerini sürdürüyor.

Çay İlçesinde Hemşerileri ile bir araya gelen ve istinasız tüm esnafları ziyaret eden Av. Hakan Şeref Olgun, Gencinden yaşlısına her kesimin sorun ve talepleriyle yakından ilgilenerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Av. Hakan Şeref Olgun'un yaptığı Esnaf ziyaretine, İYİ Parti İlçe Başkanı Cemil Arısoy, Başkan Yardımcısı Serdar Dündar, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanı ve beraberinde bir grup heyetle birlikte tüm esnaflara ziyaretlerde bulundu. Gerçekleşen tüm ziyaretlerde esnaflardan tam destek aldı.

Ziyaretleri kapsamında tüm oda başkanlarını gezen ve Çay Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Atlı'yı, ardından Çay Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığını ziyaret eden Av. Hakan Şeref Olgun, yeni seçilen Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Dündar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çay ilçesi kapalı Pazaryerine giderek Vatandaşlar ve esnafların sorunlarını, taleplerini dinleyen Olgun, İYİ Parti iktidarlığı döneminde vatandaşın rahat bir nefes alacağını belirterek Teveccüh gösteren değerli esnafımıza şükranlarımızı sunarız” dedi.

Editör: Haber Merkezi