Av. Çelikbaş Baro için adaylığını açıkladı

Afyonkarahisar Barosu’nun 01-02 Ekim 2022’de yapılacak Genel Kurul ve Organ Seçimlerine Av. Murat Çelikbaş başkan adaylığını açıkladı.

Açıklamasında ‘nerede kalmıştık’ diyerek yola çıktığını belirten Av. Murat Çelikbaş, ekip arkadaşları ile birlikte Barodaki değişimi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Çelikbaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Afyonkarahisar Barosu 2020 Genel Kurulu’nda yapılacak seçimler için “Değişim Şimdi” diyerek başladığımız ancak pandemi sebebiyle iki kez ertelenen seçimlerin, Temmuz 2021’de yapılmasıyla Afyonkarahisar Barosu’nda vaat ettiğimiz değişimin bir kısmını gerçekleştirebilmiş, yönetimde büyük çoğunluk ekibimizden arkadaşlarımıza teveccüh gösterilmişti.

Kanun gereğince çift yıllarda yapılan Genel Kurulumuz bu yıl ekim ayında yapılacak. Büyük oranda değişimi başlattığımız ilk seçim sürecinin devamı ile tam değişimi tamamlamak ve çalışmalarımızda dile getirdiğimiz kronikleşmiş problemleri değiştirmek için meslektaşlarımın yoğun ısrar ve teveccühlerini cevapsız bırakmak mesleki sorumluluğuma ve ilkelerime ters düşeceğinden ekip arkadaşlarımla birlikte “nerede kalmıştık” diyerek yeniden yola çıktık. Afyonkarahisar Barosu’na, saygıdeğer meslektaşlarıma ve mesleğimize hayırlı olmasını diliyor, “önceki beyanlarımızı tekrar ederek nerede kalmıştık” diyorum.”

Editör: Haber Merkezi