ATSO’dan İGM Başkanı Çoban’a İade-i Ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. ATSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Bayana, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Demirel, Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Kerem Güzel, Mehmet Kumartaşlı, Ömer Altınay ve Ömer Özpınar yer aldı.

“AFYON İÇİN DOĞRU OLAN NEYSE ONU YAPTIK”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret hakkında değerlendirmede bulunarak “Geçtiğimiz ay yapılan ATSO seçimlerimiz neticesinde üyelerimiz beni 4’üncü dönemde de bu göreve, Sayın Mustafa Ali Çelikten’i de Meclis Başkanlığı’na layık gördüler. Yeni yönetimimiz ile birlikte sizi ziyarete geldik. 2009 yılında siz Belediye Başkanı seçildiniz; ben de ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildim. O günden bugüne hep Afyon için her ne varsa birlikte olduk; birbirimize destek olduk. Afyon için doğru olan neyse hep onu yaptık. Bundan sonraki dönemde de aynı şekilde devam edeceğiz inşallah” dedi.

“HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de “Her zaman olduğu gibi Afyonumuz için hep beraber çalışacağız, Allah nasip ederse. Sizlerle yıllardır Afyon için doğru projelerde, doğru hizmetlerde bulunduk. Bundan sonra Ticaret ve Sanayi Odamız ile İl Genel Meclisimiz olarak da istişareye dayalı, hizmet odaklı, Afyon’a katma değer üretmek için elimizden geleni yapacağız; bütün Meclisimiz hep beraber çalışacağız inşallah” diye konuştu.

UYUM VE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban da ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Çoban, “Hüsnü Bey de ifade etti. Hüsnü Bey’in göreve gelişi ile bizim Afyon siyasetinde göreve gelişimiz arasında bir ay var, 2009 yılı. Bir şehirde Ticaret ve Sanayi Odaları ile o şehri yöneten Vali, Belediye Başkanı, Milletvekilleri arasında işbirliği ne kadar yoğun olursa, bu işbirliği ne kadar zirveye çıkabiliyorsa bundan şehirler kazanıyor; ülkeler kazanıyor. Birçok yatırımın Afyonkarahisar’a çekilmesinde, Afyonumuz’un yurtiçinde ve yurtdışında temsilinde ya da ilimiz ile ilgili bir sorunun Ankara’ya ifade edilmesinde, anlatılmasında hep ATSO’muz ile beraber olduk. Bundan dolayı da Afyonumuz’un çok büyük kazanımlar elde ettiğini gözlemledik. ATSO’muz bu yönüyle tüm Türkiye’ye örnek bir sivil toplum kuruluşumuz, meslek odamız. Seçimde de Hüsnü Kardeşimiz, yönetimi ile birlikte bu göreve 4’üncü defa üyelerinin oyuyla seçilmiş oldular. Meclis Başkanımız Mustafa Ali Çelikten Bey de Meclis Üyelerimiz’in oyları ile bu güzel, kutsal göreve geldi. Biz bu uyumun, bu ahengin inşallah önümüzdeki 4 yıl boyunca da Afyonumuz’da süreceğine, yine bu heyetin tüm üyeleriyle beraber Afyonumuz’a her alanda katkı sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi