ATSO’dan ATB’ye İade-İ Ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Meclis Başkan Yardımcıları Osman Erdem ve Şükrü Bızıkçı, Meclis Katip Üyesi Ceylan Elçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel, Ömer Altınay ve Ömer Özpınar, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu. ATSO heyeti ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar tarafından ağırlandı.

“AFYONKARAHİSAR’A HİZMET EDECEĞİZ”

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim neticesinde hem Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, hem Meclis Başkanlığı’na seçildiniz. Sizin nezdinizde Yönetim Kurulu Üyelerini, tüm Meclis Üyelerini hepinizi kutlarız. Biz de geçtiğimiz günlerde seçilmiştik. Sağ olun siz de ziyaretimize geldiniz. Biz de bir iade-i ziyaret gerçekleştirip size ‘hayırlı olsun’ demek istedik. 3 dönemdir olduğu gibi, bundan sonra da hem Ticaret Borsamız, hem Ticaret ve Sanayi Odamız Afyonkarahisar’a hizmet etmek için birlikte çalışacağız. 3 dönemdir hep birlikte olduk. Yine aynı güçbirliği içerisinde yine birlikteyiz. İnşallah sizin Meclisiniz, bizim Meclisimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz hep birlikte tek vücut olarak, bir 4 sene daha hizmet edeceğiz. Dolayısıyla bizi kabul ettiğiniz için teşekkür eder, tekrar hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiriz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler de “Afyonkarahisar Ticaret Borsası şahsım ve Yönetim Kurulum adına hoşgeldiniz diyorum hepinize. Bizleri şereflendirdiniz, onurlandırdınız, gururlandırdınız. Her zaman birlik beraberlik içerisinde, 4’üncü dönemimizde hayırlısıyla devam ettirip Afyon’a iyi hizmetler etmeyi Rabbim nasip etsin. Ayağınız uğurlu geliyor; hep kırk bin kere maşallah deyim. Bulunduğumuz yeri Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne verdik; karşılığında ATSO’nun yanındaki yer için tapumuzu aldık size komşu oluyoruz. Bunu da seninle beraber paylaşalım. Darısı da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’a” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrasında Mühsürler, Serteser ve Gürakar, ATB için düzenlenen tapu ile hatıra pozu verdi.

Editör: Haber Merkezi