ATSO yönetimi’nden “hayırlı olsun” ziyaretleri

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu heyeti, Afyon’da göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken ile yeniden seçilen Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey ve Ekrem Demirel, Afyonkarahisar’da göreve başlayan üst düzey yargı mensuplarına “hayırlı” olsun ziyaretlerinde bulundu.

SERTESER, BAŞARILAR DİLEDİ

ATSO Yönetimi’nin ilk ziyareti Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’e gerçekleştirildi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyarette Afyonkarahisar’ın ekonomik durumu hakkında bilgi vererek Başsavcı Çelenk’e başarılar diledi. Başsavcı Çelenk’in ardından Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Komisyon Başkanı Fatih Serdar Köken’i ziyaret eden ATSO Yönetimi, Köken’e de “hayırlı olsun” dileklerini ileterek başarı temennisinde bulundu.

İKİ KURUM BİRBİRİNE YARDIMCI OLDU

ATSO Yönetimi son olarak Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’i ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Geçtiğimizg ünlerde yapılan Baro Genel Kurulunuz’da5’inci kez güven tazelediniz. Tebrik ediyoruz. Benim de 3’üncüdönemim. 10 senedir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapıyorum. Her iki kurum birbirine yardımcı olarak bugünlere geldi. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacağız” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞILAN BİR ŞEHİRDEYİZ

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Biz gerçekten yıllardır kurumsal olarak güzel bir işbirliği içinde çalışıyoruz. Beraber çalışmalar yaptık, istişarelerde bulunduk. Her zaman her konuda desteğinizi arkamızda hissettik. Tüm kurumların birbiri ile uyum içinde, kardeşçe, hemşehrilik hukukuna riayet ederek çalıştığı bir şehirdeyiz. Bu anlamda biz de bu mekanizmanın parçası olmaktan bahtiyarız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi