ATSO Kobi Akademisi’nin 2021 Yılı Eğitim Takvimi Hazırlandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 Yılı Eğitim Takvimi’nin hazırlandığını, ilk eğitimin 24 Şubat’ta gerçekleştirileceğini kaydetti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 Yılı Eğitim Takvimi hakkında bilgi verdi. Serteser, “2018 yılından itibaren başladığımız ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerimizi 2019 yılında da sürdürdük. 2020 yılında ise dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle eğitimlerimizin birçoğunu video konferans üzerinden gerçekleştirip Youtube sayfamızda yayınladık. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 Yılı Eğitim Takvimi’ni hazırladık. Eğitimlerimizi, koronavirüs tedbirlerinin uygulanacağı süreçte video konferans üzerinden, tedbirlerin gevşetilip toplantılara müsaade edilmesi hâlinde ise ATSO hizmet binamızda gerçekleştireceğiz.” dedi.

HER AY EN AZ BİR EĞİTİM

ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 yılında her ay en az 1 adet eğitim düzenleyeceğini kaydeden Serteser, “Birbirinden değerli bilim insanları ve eğitmenler, ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 yılındaki eğitimlerinde üyelerimiz ile bir araya gelecek. Geçen yıl Eğitim Takvimimiz’e aldığımız, ancak Kovid-19 dolayısıyla gerçekleştiremediğimiz TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nden uzmanların katılacağı eğitimleri de bu yıl düzenlemeyi planladık” diye konuştu.

AİLE YILI’NA ÖZEL EĞİTİMLER

Serteser, Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde ilan edilen 2021 Afyonkarahisar Aile Yılı’na özel eğitimlerin de ATSO KOBİ Akademisi Eğitim Takvimi’nde yer aldığını vurguladı. Serteser, “Afyonkarahisar Valiliğimiz’in 2021 yılında Afyonkarahisar için ilan ettiği Aile Yılı çalışmalarında, Odamız da eğitimleri ile yer alacak. ATSO KOBİ Akademisi tarafından, Aile Yılı’na özel 5 eğitim verilecek, bu eğitimlerde aile şirketlerinin kurumsallaşması sürecinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri, konularının uzmanları tarafından anlatılacak” ifadelerini kullandı.

24 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

Serteser, ATSO KOBİ Akademisi’nin bu yılki ilk eğitiminin 24 Şubat 2021 tarihinde düzenleneceğinin altını çizdi. Serteser, “ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 yılındaki ilk eğitimi, 24 Şubat 2021 tarihinde, ‘Ticarette Başarı İçin Pazarlama ve Satış Stratejileri Eğitimi’ başlığıyla düzenlenecek. Eğitimi Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Akif Çakırer verecek. Tüm üyelerimizi, ATSO KOBİ Akademisi’nin 2021 yılı eğitimlerine katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi