ATSO Kobi akademisi’nin 2020 yılı eğitim takvimi hazırlandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO KOBİ Akademisi’nin 2020 Yılı Eğitim Takvimi’nin hazırlandığını belirtti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO KOBİ Akademisi’nin 2020 Yılı Eğitim Takvimi hakkında bilgi verdi. Serteser, “2018 yılından itibaren başladığımız ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerimizi 2019 yılında da sürdürdük. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz eğitimlerimize katılımın yüksek olması, bizi teşvik etmektedir. Bu doğrultuda, 2020 yılı için de ATSO KOBİ Akademisi Eğitim Takvimi’ni oluşturduk” dedi.

TOBB ETÜ’DEN UZMANLAR GELECEK

ATSO KOBİ Akademisi’nin bu yıl 25 eğitime imza atacağını kaydeden Serteser, “Bu yıl birbirinden değerli bilim insanı ve eğitmeni, üyelerimizle buluşturacağız. Yıl içinde aile şirketlerinde kurumsallaşmadan markalaşmaya, stres yönetimi eğitiminden verimlilik ve takım ruhunun oluşturulmasına kadar pek çok konu başlığı, ATSO KOBİ Akademisi tarafından düzenlenecek eğitimlerde yer alacak. Bu yıl, farklı olarak TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nden de uzmanlar, ilimize gelerek üyelerimize eğitim verecek” diye konuştu.

İLK EĞİTİM 28 ŞUBAT 2020’DE

Serteser, ATSO KOBİ Akademisi’nin bu yılki ilk eğitiminin 28 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşeceğini belirterek “ATSO KOBİ Akademisi, KOBİ Hastanesi ve Avrupa Ağı projemiz çerçevesinde 28 Şubat 2020 Cuma günü, saat 14’te KOBİ’lere Finans Yönetimi Eğitimi düzenleyecek. Arş. Gör. Dr. AdemBöyükaslan’ınvereceği eğitime tüm üyelerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Serteser, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimlerin sonunda Katılım Belgesi takdim edileceğini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi