ATSO Heyeti, MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi’ni Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. ATSO heyetinde Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey yer aldı. Ev sahibi MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi heyetinde ise Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İşlek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdullah Özteke, Mustafa Oğuz ve Yusuf Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Şahin, İhsan Şengül, Mustafa Ayvalı hazır bulundu.

Ziyaret hakkında değerlendirme yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Geçtiğimiz aylarda yapılan MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi seçiminde sizlerin göreve gelmenizden dolayı ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunuyoruz. Tabii ki merhum Ahmet Karakol’u da anmadan edemeyeceğim. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Ahmet Karakol Bey de sizin gibi çok iyi dostumuzdu. MÜSİAD’a da Afyon’un ekonomisine de büyük katkıları olmuştu. Siz bayrağı devraldınız. Sizin de aynı şekilde katkı sağlayacağınıza can-ı gönülden inanıyoruz. Başarılar dilerim” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisim ve şahsım adına MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Sayın Ercan İşlek nezdinde tüm Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ‘hayırlı olsun’ diyorum. Meclisimiz’in de üyesi olan, önceki MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı merhum Ahmet Karakol’a da Allah rahmet eylesin. İnşallah bundan sonra birlikte güzel çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Afyon MÜSİAD olarak tüm Odalar’la birlikte Afyon için, istihdam için, yatırım için elimizden ne geliyorsa yapmaktayız. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi