ATSO Heyeti, Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Serteser’den övgüyle söz etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek istişarede bulundu. Ziyarete ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in yanı sıra ATSOYönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gül, Ahmet Şükrü Köse, Muammer Türker, Hayrettin Güzbey, Hacı Sait Evrenkaya, Yücel Albay, Ahmet Anlıak, Meclis Katip Üyesi Osman Erdem, TOBB Delegeleri Adnan Demirel, Ahmet Karakol, Mehmet Tamer Günel, Mustafa Özer, Halit Özutku, Mehmet Kumartaşlı, M. Şükrü Genelioğlu, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol katıldı.

SERTESER, MEMLEKET İÇİN ÇALIŞIYOR

Ziyarette konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ATSO’nun seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hizmet için çalıştığını kaydetti. Serteser’in memleketi için bir hedef belirlediğinde o hedef doğrultusunda mücadele ettiğini ve mutlaka sonuç aldığını belirten Hisarcıklıoğlu, ATSO heyetine “Başarılı çalışmalarınız, bundan sonra da devam etsin” dedi.

SERTESER, MERMER AVM’SİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Ziyaret sonrası TOBB Tv’ye değerlendirmelerde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Benim 3’üncü dönemim. 9 yılımızı tamamladık. İki dönemimizde Afyonkarahisar’ımız için projelerimiz oldu. Üçüncü dönemde de Türkiye’de ilk defa mermer AVM’si projesini gerçekleştireceğiz. İnşallah bu Türkiye’de yok, ilk olacak” dedi.

GÜZEL İŞLER BAŞARDIK, BAŞARACAĞIZ

Bu projenin kendilerinin çalışması ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun destekleri ile gerçekleşeceğine değinen Serteser, “Zaten Başkanımız var ise, bizler varız. Kendisinin TOBB’a Başkan olduktan sonra yaptığı çalışmalar, TOBB tarihinde yapılan çalışmalardan fazladır. Sayın Başkanımız, hem yurt içinde hem de yurtdışında Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de O’na ilimizde layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi