ATSO Heyeti, Afyonkarahisar ESOB’u Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (AESOB) ziyaret etti. ATSO heyetinde Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey yer aldı. Ev sahibi AESOB heyetinde ise Birlik Başkanı Cengiz Üstün ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Sinanpaşa Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Bekir Gündoğdu hazır bulundu.

Ziyaret hakkında değerlendirme yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Kısa zaman önce gerçekleşen ESOB seçimlerinde ipi göğüslediniz ve yeni Başkan olarak seçildiniz. Öncelikle size başarılar diliyorum. ESOB ile Ticaret ve Sanayi Odamız şehrin en önemli, vazgeçilmez iki kurumu. Birisi sanayicileri ve iş insanlarını, diğeri esnafı temsil ediyor. İkisi birleştiğinde tüm işverenler ortaya çıkıyor. Birlikte çalışmamızın önemi büyük. Bu manâda yeni görevinizde başarılar dilerken desteğimizin de tam olduğunu belirtmek isterim. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de “ESOB Başkanlığınız, sizin önderliğinizde tüm yönetiminize hayırlı uğurlu olsun. Büyük bir başarıya imza attınız. Buralar hizmet yeri, Allah utandırmasın. Birlikte çalışacağımızı belirtelim. Size desteğimiz tam, birlik ve beraberlik içinde Afyonumuz’a hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Afyonkarahisar ESOB Başkanı Cengiz Üstün de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız’ın, Yönetim Kurulu Başkanımız’ın ve ATSO heyetinin ziyareti, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Biz, 20 yıldır yürütmekte olduğumuz Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı’nın sonrasında bir üst kuruluşumuz olan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne de 7 Mayıs 2022 tarihinde göreve geldik. Sayın Başkanlarımız’ın da ifade etmiş olduğu gibi ortak hedefimiz esnaf, sanatkârımız, sanayicimiz ve dolayısıyla işverenlerimiz ve Afyonkarahisar. Bizlere düşen görev, tabandan gelen sesi kucaklayarak Afyon’da güzel bir birliktelik oluşturmaktır. 37 Odamız ile birlikte, 23 bin esnafı güçlü kılmak adına, Ticaret ve Sanayi Odamız ile aynı görüşteyiz; Afyon’a birlikte hizmet etmekten şeref duyarız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi