Atiye ve Alp Güvenir’den Muhteşem Konser

Belediyemiz tarafından Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gençlik Oyunları" Festivali tüm hızı ile sürüyor. Gündüz kamp ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı organizasyonda akşamda ücretsiz halk konserleri düzenleniyor. Gençlik Oyunları Festivali konser programında bu kez de ünlü sanatçılar Alp Güvenir ve Atiye sahne aldı.

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi sahnesinde Alp Güvenir ve Atiye rüzgârı esti. Önce Alp Güvenir sahneye çıkarak hemşehrilerimizle buluştu ardından Atiye gençleri adeta coşturdu. İki sanatçıda birbirinden güzel eserlerini Afyonkarahisarlılar için seslendirdi. Katılımın yoğun olduğu konser programında gençler doyasıya eğlendi. Beğenilen sanatçı Atiye konseri ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekilimiz Ali Özkaya’da sanatçıya teşekkür ederek gençleri selamladı.

"ALBÜM SONRASI İLK KONSERİM"

Sevilen sanatçı Atiye konser öncesinde verdiği röportajda Afyonkarahisar'a tekrar gelmekten mutlu olduğunu ifade etti. Yeni albüm yayınladığını belirten Atiye açıklamasında; “ Albüm ardından ilk konserimi Afyonkarahisar’da veriyorum. Yağmura rağmen sahnede hep birlikte eğleneceğiz. Burada olmaktan çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi