Atıksu Arıtma Tesisi Birliği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Atıksu Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği 2022 Yılı Dönemi Kasım Ayı 2.Olağan Meclis Toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında toplandı.

AFBEL Termal Otel'de yapılan toplantı 2022 yılı Dönemi Mayıs Ayı 1.nci Olağan Birlik Meclisi Toplantısı’na ait Tutanak Özetinin okunması ile başladı. İki oturumda yapılan toplantının ilk oturumunda; 2023 yılı Bütçe Teklifi’nin Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale edilmesi, 2023 yılı Atıksu Bertaraf Bedelleri ve Laboratuvar Ücret Tarifeleri’nin Bütçe komisyonuna havale edilmesi maddeleri oylamaya sunuldu.

İkinci oturumda ise, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi ile İmzalanan Protokol sürecinin değerlendirilmesi hususunun görüşülmesi, 2023 yılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması Hususunun görüşülmesi, 2023 yılı Yatırım Planı ve Çalışma Programının görüşülmesi, 2023 yılı Bütçe Teklifinin onaylanması ve 2023 yılı Bertaraf Bedelleri ve Laboratuvar Ücretleri Tarifeleri hakkında Plan Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Meclis, alınan kararların hayırlara vesile olmasını dile getiren Birlik Başkanı Mehmet Zeybek’in katılımcılara ve Belediye Başkanlarına teşekkür etmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi