ASMMO BAŞKANI SAYAR, TERÖR OLAYLARINI LANETLEDİ!

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMO) Başkanı Erdal Sayar, son günlerde tırmanan terör olaylarını lanetledi. Sayar, “Ülkemiz ve aziz milletimizin huzurunu bozma, ülkedeki gelişme ve büyüme düzeyini sekteye uğratmak anlamında yapılan alçakça faaliyetler olarak değerlendirmenin öncelikle doğru olacağını düşünüyoruz” dedi.

ASMMO Başkanı Erdal Sayar, terör olayları ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti; “Ülke ve Millet olarak, yüz yıllardan beridir, Orta Asya’dan çıkarak, 1071 Malazgirt Zaferinden başlayarak Anadolu’yu yurt tutan Yüce Türk Milletinin ve Kurmuş olduğu Türk Devletlerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu ve buna maruz saldırılara ve hainliklerle karşılaşacağını aşi kar olarak bilmekle birlikte, yapılan terör saldırılarının ve kaos ortamı yaratma algısının önünde göğsümüzü siper ederek duracağımızın bilinmesini istiyoruz. Tarihimizden aldığımız misyonu, bizden sonraki gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışmaya, Ülkemizin iş hayatını ve huzur ortamını daha ilerilere taşımak için Devletimiz ile birlikte her türlü adımı desteklediğimizi belirtmek istiyoruz. Ülkemiz etrafında meydana gelen ve adeta yangın yerine dönüşen ortamın, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını, ekonomik ve siyasal istikrarın kalıcı bir şekilde tesis edilmesinin önündeki en önemli engel olduğu, ülkemizin ve milletimizin önüne her seferde konulmak istenen terör saldırılarının Büyük Milletimizin büyüme ve gelişim rahatsızlığının olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır” dedi.

“ÜLKEDE KAOS ORTAMI YARATILMAK İSTENİYOR”

Sayar, “Türk Devleti ve Milleti olarak her alanda yükselişe geçen ve Dünya Milletlerinin gözünde artan prestijimizin, bazı şer odaklarını rahatsız ettiğini biliyoruz. Bu anlamda millet olarak birlik ve beraberliğimizin artması için elimizden gelen desteği vermeye dün olduğu gibi bugünde vermeye hazır olduğumuzu deklare ediyoruz. Ülkemizde kaos ortamı yaratmaya çalışan terörist eylemlerin milli birlik ve beraberliğimizi, ülkemizin kardeşçe yaşama arzusunu hedef alan bu tür hain girişimleri kabul etmemiz, kabuğumuza çekilmemiz asla ve asla mümkün değildir. Bu noktada Devletimizin gerek yurt dışı ve gerekse de yurt içi teröre karşı attığı tüm adımları destekliyoruz. Terör eylemlerinin bitmesini istemeyenler huzur ortamının Ülkemizin ve Aziz Milletimizin üzerine doğmasını istemeyen işbirlikçi taşeronlardan başka bir şey değildir. Başka amaçlar peşinde koşan, Ülkemiz ve Milletimizin çıkarını düşünmeyerek birilerinin değirmenine su taşıyan alçaklardan başka bir şey de değillerdir” dedi.

“SALDIRILARIN SON BULMASINI DİLİYORUZ”

Sayar, sözlerini şöyle noktaladı; “Milletimizin geçmişte olduğu gibi bugünde, teröre ve teröre destek verenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde duracağına, Türkiye’nin ve Türk Milletinin 21. Yüzyılın “Türk Yüz Yılı” olarak tarihe adını geçireceğine ve Kıyamete kadar yoluna devam edeceğine canı gönülden inanıyoruz. Terör olaylarının artık son bulmasını beklerken dün Siirt'te meydana gelen hain saldırı sonucunda 8 askerimizin daha şehit olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim saldırıların artık son bulmasını temenni ediyor, muhasebe ve denetim meslek camiası olarak yaşamını yitiren vatandaşlarımıza, askerlerimize, polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.medtaafyon

Editör: Haber Merkezi