Aslan: "Susuzlu kardeşlerimden sözü aldık"

 Seçim ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Milletvekili Adayı Aziz Aslan Işıklar Kasabası'da düzenlenen 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırelez Etkinliğine, Devlet Parkı'na ve Susuz Kasabası'na ziyaret etti. Susuz ziyaretinde sırasında Düzkırlar mevkiindeki sıkıntıyı çözmek için Susuzlular'dan tam destek aldı

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmalarına devam ediyor. Günün ilk ziyaretini Işıklar İlçesi'ndeki 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırelez Etkinliğine gerçekleştiren Aslan yapılan etkinlik programında karateci sporculara hediye verdi. programın ardından piknik yapan halkı ziyaret eden Aslan, halkın çok büyük teveccüh gösterdiğini aktardı.

Işıklar İlçesi'nde yapılan 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırelez Etkinliği'nde en küçük parti üyesi ile tanıştığını belirten  MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan, "Işıklar İlçemizin düzenlediği 4. Geleneksel Balı Sultan Hıdırellez Etkinliği'ne davetliydik. Işıklarlı halkımızın büyük teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu etti. En küçük yoldaşımızla tanışma imkanı bulduk. Partimizin en küçük üyesi yakasında partimizin rozeti ile bizi karşıladı. Daha 4 aylık olan bu üyemizin ailesi onun geleceği ile kaygılı olduğunu biz söyledi. bizde İnşallah onun geleceğini garanti altına alcağız. Bizi gönüllerine basan Işıklar halkına gönülden teşekkür ederiz. Ayrıca bizimle birlikte etkinliğe katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Kemalettin Yılmaz'a, MHP Afyonkarahisar Milletvekili 1. sıra adayımız Mehmet Parsak'a MHP Merkez İlçe Başkanımız Alper Yağcı'ya, Işıklar Belediye Başkanımız Erol Özağıl'a ve daha ismini sayamadığımız bir çok kişiye teşekkür ederiz." dedi.

"MHP'YE YETKİ VEREKLERİNE SÖZ VERDİLER"

Günün ikinci ziyaretinde Devlet Parkı'nı ziyaret eden Aslan, halkın AKP'ye çok tepkili olduğunu anlattı. Devlet Parkı'nda piknik yapan halkın AKP'den kurtulmak istediğinin belirten Aslan, "Devlet Parkı'nı ziyaret ettik ve halkımızın AKP'ye tepkisi büyük. Özellikle seçim beyannamemizin açıklanmasından sonra büyük bir potansiyel oluştu. İnanın bana eğer ziyaretimiz sırasında bizimle olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız." ifadesini kullandı

"SUSUZLULAR'A TEŞEKKÜR EDERİZ"

Susuz Beldesi'nde coşkulu bir karşılama yapıldığını belirten MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan, "Merkez İlçe programımız kapsamında Susuz Kasabası'na gittik. Susuzlu kardeşlerimiz bizleri çok büyük bir coşkuyla karşıladı. Kasaba'ya konvoy şeklinde giriştik yaptık. Kasaba'da yaptığımız halka hitabımızda Susuzlu kardeşlerimizin sorunları üzerine konuştuk. MHP'ye tam yetkiyi vereceklerinin taahhüdünü aldık ve bizde sorunlarını çözmek için onlara söz verdik. Ayrıca Bizimle birlikte Susuz Kasabası'na gelerek bizi yalnız bırakmayan MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Kemalettin Yılmaz'a, MHP Afyonkarahisar Milletvekili 1. sıra adayımız Mehmet Parsak'a, MHP İl Başkanımız Raşit Demirel'e, MHP Merkez İlçe Başkanımız Alper Yağcı'ya, Susuz Belde Başkanımız Mehmet Keskin'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi