ASLAN:  AFYON, MHP’YE OLAN GÜVENİNİ GÖSTERDİ
MHP Afyon İl Başkanı Aziz Aslan, yaptığı yazılı basın açıklamasında:
“Milliyetçi Hareket Partisi'nin değerli genel başkanı, kıymetli devlet adamı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin katılımı ile geçtiğimiz cuma günü Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingimiz son derece olgun ve aynı oranda coşkulu bir hava içerisinde gerçekleştirilmiştir. Mitingimizin bu coşku ve olgunluk havası içerisinde gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan tüm parti teşkilatlarımıza, Milliyetçi Hareket'e gönül vermiş tüm ülküdaşlarımıza ve miting alanını hıncahınç doldurup, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne sahip çıktıklarını, Milliyetçi Hareket davasının sahipsiz olmadığını dosta-düşmana bir kez daha ilan eden tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı zamanda mitingimizin öncesi ve sonrasında hiç bir olumsuzluğa meydan vermeden, gerekli önlemleri alıp, tatsızlıklar yaşanmasına engel olan ilimizin tüm yöneticileri ile Emniyet teşkilatımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket Partisi mitinginde buluşan muhteşem kalabalık sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk Milleti'nin oturduğu sağlam temellere bir kez daha şahit olmuştur. Kadını-erkeği, yaşlısı-genci, esnafı-öğrencisi binlerce Afyonkarahisarlı hiç bir menfaat karşılığı olmadan, devlet imkanları ile kullanılmadan, baskı ve tehdit unsurlarına tevessül edilmeden, mesailerini bırakmaya zorlanmadan, mesai günü ve çalışma saatleri dahilinde olmasına rağmen miting meydanımızı şereflendirmişlerdir. Bu tablo Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket'in sağladığı yükseliş ivmesinin tam manasıyla bir göstergesidir. Başta Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan adayımız Sayın Fatih Çetinkaya olmak üzere Afyonkarahisar'ın tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız bu milletin içerisinden çıkmış, tertemiz, pırıl pırıl isimlerdir. Miting meydanında Afyon halkı tüm adaylarımızı bir kez daha bağrına basmıştır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli de parti teşkilatımız ve adaylarımıza olan güvenini bir kez daha tekrarlamıştır.
Bize bu mutlu günü yaşatan başta parti teşkilatlarımız ve Ülkücüler olmak üzere tüm Afyonkarahisar halkına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, Türk Milleti'ne "artık yeter" demeleri çağrımızı yineliyoruz.”dedi
                                                                                             
Editör: Haber Merkezi