TSK Armoni Mızıkası’ndan Muhteşem Konser

100. YIL COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 100. Yıl dönümü etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda; Türkiye'nin en eski ve köklü çok sesli müzik kurumu olan Milli Savunma BakanlığıArmoni Mızıkası Komutanlığı, Afyonkarahisar'da muhteşem bir konser verdi.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, il protokolü, şehit aileleri ve gazilerimiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük Taarruz ‘un 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Armoni Mızıkası Komutanlığı tarafından Afyonkarahisar'da bir konser verildi. Binlerce kişinin coşkuyla dinlediği konserde Türküler ve marşlar çalınarak şiirler okundu. Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere ilgi yoğun oldu. Salonu hınca hınç dolduran izleyiciler, konserde coşku dolu anlar yaşadı. Orkestranın güçlü performansı, dinleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

1826 yılında Müsika-i Hümayun adıyla kurulmuş olan Armoni Mızıkası Komutanlığı'nın Afyonkarahisar konseri sırasında duygu ve coşku dolu anlar yaşanırken dinleyiciler o anları ölümsüzleştirmek için adeta birbiri ile yarıştı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar nezdinde tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve Armoni Mızıkası orkestrasına teşekkür ederek böyle bir milletin ferdi olduğu için gurur duyduğunu söyledi. Konsere katılan dinleyiciler duygu dolu anlar yaşadıklarını belirterek manevi duygularına tercüman olan orkestraya ve konserde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi