ANNESİNİN UYUYOR ZANNETTİĞİ ÇOCUK 2. KATTAN DÜŞTÜ

Afyonkarahisar Merkez Sahipata Mahallesinde Apartmanın 2 katından düşen çocuk hastanede yoğun bakıma alındı.

Sahipata mahallesi 942 sokak no:53 de bulunan Fuar Hastanesi tarafından yapılan, Fuar apartmanının 2. katından düşen 01/01/2011 doğumlu E.S.E (4)  küçük kız çocuğu , komşularının iddeasına göre 2. Katın camından düştüğü, apartmanın her yerinde kan izlerine göre epey yardım istediği ve sonrasında Apartmanın karşısında bulunan eve sürünerek gittiği ve evden çıkan komşulara “anneme ve babama haber verin beni de hastaneye götürün” dediği iddia edildi.

Komşuların apartmanın ziline basıp kızınız kanlar içinde burada dedikleri, diyafondan annesinin kızım evde uyuyor dalga geçmeyin dediği ve sonrasında evde bulamadığı kızının gerçekten camdan düştüğünü anlayan anne dışarı çıktığını iddea ettiler.

Çocuğun düştüğü alanda bulunan kameraların o gün kapatıldığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.Apartmanın üst düzeyde bulunan güvenlik , kamera sistemlerinin çalışmaması Fuar Hastanesi Apartmanına yakışmadı diye sitem etti komşuları.

Akıllı kız çocuğu , olay yerine gelen 112 acil serviz abulansı ile (AKÜ) Afyon Kocatepe Araştırma hastanesi yoğun bakım ünİtesine kaldırılan E.S.E (4) ün durumunun ağır olduğu bildirildi

Haber-foto: Ahmet Uçmak

Editör: Haber Merkezi