"Annelik kelimelere sığmayacak kadar güzel ve önemli"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, anneliğin kelimelere sığmayacak kadar güzel ve önemli olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, annelerin ailenin yükünü omuzlayan, yuvaya güzellikler katan en değerli varlıklar olduğunu belirterek, annelerin, toplumun gözbebeği olduğunu ifade etti.
ANNELERİMİZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ
Başta Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi olmak üzere ebediyete intikal eden tüm anneleri rahmetle andığını dile getiren Köksal, “Anneler, toplumumuzun gözbebeği. Anne, evladına verdiği bilgi ve görgüyle toplumun düzlüğe çıkmasında da, iyiliklerin doğmasında da en büyük etken. Anneler, ailenin yükünü omuzlayan, yuvaya güzellikler katan en değerli varlıklarımızdır." diye konuştu.
ANNELER DÜNYADAKİ EN KUTSAL GÖREVİ ÜSTLENİYORLAR 
Annelere verilebilecek en güzel hediyenin, çocuklarının güvende olacağı barış dolu bir Türkiye olacağını belirten Köksal, "Dünyadaki en kutsal görevi üstlenen anneler sevginin, özverinin, hoşgörünün ve mutluluğun kaynağıdır. İnsanlık en yüce duyguları annelerin şefkatli ellerinde öğrenir ve bu yüce duygular hayat boyu bizlere yön verir. Her annenin tenceresi kaynamalı, çocuğu yatağa tok girmeli, aşı, işi olmalı. Hiçbir ana ağlamamalı, analar gülmeli, güldürmeli. Bir günü değil, her günü mutlu huzurlu, sağlıklı olmalı. Bu duygularla Anneler Günü'nü kutluyor, tüm annelere en içten sevgilerimi, saygılarımı sunuyor. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ve ebediyete intikal eden tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi