Anıtpark’a modern kafeterya

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürerken Anıtpark’a modern bir kafeterya yapılacak. Cumhuriyet Meydanı’na Kentsel Tasarım Uygulama Projesi kapsamında Anıtpark’a sökülüp takılır malzemeden çelik yapı ve cam kaplama bir kafeterya yapılması hakkındaki teklif, Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

AFYONKARAHİSAR’DA İLK OLACAK

Konuyla ilgili meclise bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu alanın eski Anıtpark yanında Çağlayan Aile Çay Bahçesi olarak bilinen alan olduğunu söyledi. Eski çay bahçesinin üç kademeden oluştuğunu hatırlatan Başkan Çoban, yeni yapılacak olan kafeteryanın sadece üst kısımda yer alacağını ifade etti. 200 metrekare alan üzerine çelik yapı ve cam kaplama usulüyle yapılacak kafeteryanın Afyonkarahisar’da ilk olacağına dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, kafeteryayı Belediye’nin işleteceğini söyledi.

Bu tür yerlerin ihalesine olan rağbetten de bahseden Başkan Burhanettin Çoban, eski Devlet Hastanesi’nin yanındaki İbni Sina Parkı’nı, Yeni Devlet Hastanesi yanında tamamlanın kafeteryayı ve Karayolları Parkı’nı Afyonkarahisar Belediyesi’nin kendisinin işleteceğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi