Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Şehrimizde sporun gelişmesi noktasında büyük çaba gösteren Belediyemiz, il merkezinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek öncülüğünde amatör spor kulüplerine verilen destekler artarak devam ediyor. Amatör spor kulüplerine desteğini sürdüren Belediyemiz, şehir merkezinde faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne krampon ve top desteğinde bulundu. Destek töreni Belediye Şehir Tiyatrosu Salonunda yapıldı. Törene Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinaktı, amatör spor kulüpleri ve sporcular katıldı. Malzeme çantaları amatör spor kulüpleri temsilcilerinin de katıldığı organizasyon ile kulüp sorumlularına takdim edildi. Destek projesi ile Amatör Spor Kulüplerinin çalışmalarını daha verimli bir şekilde gerçekleştirmesi ve sporcuların daha kaliteli malzemeler kullanarak yetişmesi hedefleniyor.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Törende konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e teşekkür etti. Akgün; Bizim için önemli ve anlamlı bir gün. Bugün biz unutulmadığımızı, bize değer verildiğini hissettik. Kulüplerimiz yalnız olmadığını anladı. Kulüplerimize malzeme yardımı sağlayan, bu güzel ortamın oluşmasına emek veren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'i kutluyorum. Tüm kulüplerimiz adına Başkanımıza içtenlikle teşekkür ediyorum dedi.

DESTEKLERİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

300'den fazla krampon ve top desteğinin dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise şehrimizde sporun gelişmesi adına mümkün olduğunca kulüplere destek verdiklerine dikkat çekerek; Afyonkarahisar, hem lezzetin hem mermerin hem Zafer'in hem termalin başkentiydi. Yaptığımız çalışmalar neticesinde sporun da başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sporcularımıza ve öğrencilerimize bir kez daha sesleniyorum; her daim yanınızdayım, olmaya da devam edeceğim. Bu törende 17 amatör spor kulübümüze krampon ve futbol topu hediyelerimiz olacak. Bundan sonra da zaman içerisinde hemen hemen her branşta ki spor dalı ile ilgilenen arkadaşlarımıza desteklerimiz devam edecek. Bu konuda gelen taleplere de kayıtsız kalmıyor, destek çıkıyoruz. Türkiye Güreş Şampiyonası'nı için şehrimizde gelen sporculara da yardımcı oluyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve sporla geçen bir hayat yaşamaları için destek projelerimiz devam edecek. Buradan bir kez daha sesleniyorum; değerli kardeşlerim değerli öğrencilerimiz, spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak kalabilir, iyi ahlaklı bireyler olabilirsiniz. Sizlerden isteğimiz spor yapmayı ve sporla ilgilenmeyi bırakmamanız. Yalnız değilsiniz her daim yanınızdayız. Spor hayatınızda başarılar diliyorum dedi.

DESTEK VERİLEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN İSİMLERİ;

1967 Afyon Gençlik Spor

Afka Gençlik Spor

Afyon İdman Yurdu

Afyon Demir Spor

Afyon Gençlik Spor

Akçin Spor

Arena Gençlik Spor

Demir Çevre Spor

Eğitim Vakfı Spor

Karşıyaka Spor

Sadıkbey Spor

Ataköy Spor

Ege Gençlik Spor

Safa Gençlik Spor

Yeni Kocatepe Spor

Anadolu Gücü Spor

Yaka Gençlik Spor

Editör: Haber Merkezi