Albikere.com Mobil Uygulaması Hizmete Girdi

Afyonkarahisar’ın markası albikere.com her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Her alışverişte bir öğrenciye burs imkânı sağlayan, üreten kadınları destekleyen albikere.com, şimdi de mobil uygulama ile hizmet vermeye başladı.

Her yönden kazandıran alışveriş sitesi albikere.com’da ücretsiz olarak bireysel ve kurumsal mağaza açmak ve ücretsiz ürün yüklemek mümkün. Vali Yardımcısı Ömer Tekeş koordinesinde Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker’in destekleriyle faaliyetlerini sürdüren siteye ilgi her geçen gün artıyor.

Mobil Uygulama Hizmete Girdi

Kadın üreticileri ve kadın kooperatiflerini destekleyen albikere.com, ürünlerini kolayca satabilmelerine de imkân sağlıyor. Komisyon oranları düşük olan albikere.com bu gelirlerin tamamını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği olarak veriyor. 25 Mayıs 2021 tarihinde Afyon Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyete geçen albikere.com’da 900'e yakın mağaza mevcut. Bunların yüzde 10'nu kadın kooperatifleri. 8 aylık sürede yaklaşık 1,5 milyon liralık ciro elde eden albikere.com’un bu gelirinden üreticiler paylarını aldıktan sonra yüzde 10'u Afyon Eğitim Vakfına aktarılıyor Şuana kadar 2 milyona yakın görüntülenmenin olduğu albikere.com’da coğrafi işaretli, yöresel ve organik ürünler için güvenle alışveriş yapabiliyor. 30 bine yakın ürün çeşitliliğinin olduğu siteye şimdi de yeni geliştirilen mobil uygulama ile ulaşılabilecek. Tüketiciler artık daha hızlı ve daha kolay şekilde alışveriş yapabilecek.

Her Şey Kadınlarımız ve Öğrencilerimiz İçin

Proje aşamasından bugüne dek albikere.com’un büyümesi ve daha da çok ilgi görmesi için elinden geleni yapan Vali Gökmen Çiçek, sitedeki gidişatı da bizzat takip ediyor. Konuya ilişkin düşüncelerini dile getiren Vali Gökmen Çiçek: “Çok inanmıştık ve bir yıl olmadan da hızla büyüdük. Ve şimdi de Mobil uygulamamız devrede. Şehrimizin dünyaya ve Türkiye'ye açılan e-ticaret markası albikere.com mobil uygulamayla İos ve Android uyumlu olarak hizmet verecek. Her şey kadınlarımız ve öğrencilerimiz için” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi