AKÜ’den Kadın Kültür Evleri Projesine Tam Destek


Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Vali Yardımcılarını makamında kabul etti.

Genel Sekreter İhsan Ceran’ın da hazır bulunduğu ziyarette Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Nurullah Kaya, Mehmet Keklik ile Valilik Proje Ekibi yer aldı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleriyle tüm ilçelerde yapılacak Kadın Kültür Evleri projesi kapsamında; kadınların sosyal ve kültürel anlamda hoş vakit geçirebilmeleri ve sosyalleşmelerinin yanında bilgi birikimlerini de geliştirebilecekleri Kadın Kültür Evleri için Afyon Kocatepe Üniversitesi de destek verecek.

Hem tanışma hem de Kadın Kültür Evleri konusunda yapılabilecek iş birliklerinin konuşulduğu ziyarette, sosyolog, psikolog ve reklamcı olmak üzere il yürütme kurullarında yer alacak 3 personel görevlendirilecek. Ziyarette ayrıca AKÜ Devlet Konservatuvarı bünyesinde kurulan stüdyo imkanlarından da yararlanılması için görüş alış verişinde bulunuldu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Kadın Kültür Evleri’ne bilgi ve teknik konularda tam destek vereceklerini ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.

Makam ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Nurullah Kaya, Mehmet Keklik ile Valilik Proje Ekibi, Genel Sekreter İhsan Ceran’la birlikte Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesini ziyaret etti. Devlet konservatuvarı bünyesinde yer alan stüdyoyu da inceleyen Vali Yardımcıları, Devlet Konservatuvarı etkinliklerden sorumlu Müdür Yardımcısı Doç. Çağhan Adar ve Öğr. Gör. Yunus Emre Uğur’dan stüdyo hakkında bilgiler alarak reklam, klip ve tanıtım konularında bilgi alış verişinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi