AKÜ’den Başkan Çoban’a teşekkür ziyareti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş’ı makamında kabul etti.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve beraberindeki rektör yardımcıları, 31 Mart’ta görev süresi dolacak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Son sekiz yılda Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin gelişimine verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür eden AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak; Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliği içinde çalıştıklarını kaydederek yine bu süreçte Başkan Çoban ile birlikte birçok önemli ortak projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban ise şehrimizin ve üniversitemizin gelişimi noktasında kurumlar arası işbirliğinin öneme dikkat çekti. Başkan Çoban Afyon Kocatepe Üniversitesi ile eğitimden, sağlığa, kültürden sanata kadar birçok alanda ortak işbirliği projeleri ürettiklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi