Akü'de Final Sınavı Seminer Programı
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü'ne bağlı İnternet ve Bilişim Teknolojileri (IBT) Anabilim Dalı 'Final Sınavı Seminer Programı' AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Seminer, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Doğan, Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve 45 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğine sahip uzaktan eğitim tezli yüksek lisans programı olan IBT Anabilim Dalının, üçüncüsü gerçekleştirilen seminer ve final sınavları programında ders dönemini tamamlayan 20 yüksek lisans öğrencisi gün boyunca seminer sunumlarını yaptılar.
IBT Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sinan Yörük, seminerin açılışında yaptığı konuşmasında, programa her dönem öğrenci alındığını ve öğrencilerin gösterdikleri alakadan çok memnun olduklarını kaydetti. Yörük, "Şu an tez döneminde 20 öğrencimiz bulunmakta ve bahar dönemi sonunda ilk mezunlarımızı vereceğiz. Özellikle Anabilim Dalındaki öğretim üyelerimizin özverili çalışmaları, gelecekte yapılacak akademik çalışmaların kalitesi açısından ümit vermektedir. Önümüzdeki dönem ders listesini güncelleyerek özellikle günümüz ihtiyacı olan bilişim suçları ve bilişim hukuku ile ilgili birtakım dersler ilave etmeyi düşünüyoruz. Bunun için Hukuk Fakültemizle irtibata geçilmiş olup, gerekli olan öğretim elemanı temini için çalışmalar yapılmaktadır. Öğrenci profilimizin üst seviyelerde olması, başarı grafiğini her geçen gün bir adım daha ileri götürmektedir" dedi.
AKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Doğan ise, program ile ilgili duydukları memnuniyeti bildirirken, yüz yüze eğitime göre öğrencileri derse katılımlarının yüksek olmasından dolayı teşekkür etti.
Program, seminer sunumlarının ardından sona erdi
Editör: Haber Merkezi