AKÜ’DE, 12 ÖĞRETİM ÜYESİ Y.DOÇENT OLDU
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) yardımcı doçent kadrosuna atanan akademik personel için tanışma toplantısı düzenlendi.
Toplantıda konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, göreve yeni başlayan öğretim görevlilerine akademik çalışmalarında destek olmak amacıyla dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini söyledi. Solak, AKÜ yönetimi olarak 14. kez dizüstü bilgisayar dağıtıldığını kaydetti. Öğretim üyeliği kadrosuna atananlara hayırlı olsun dileklerini iletin Solak, “İnşallah doçentliğinize de imzanızı atarız. Şahsınıza, ailenize, bölümünüze, fakültemize, üniversitemize ve ülkemize hayırlı olsun. Yardımcı doçentlik kadrosu öğretim yardımcılığından öğretim üyeliğine geçiştir. Biz de bu geçişi size bilgisayar dağıtarak, güzel bir imkân vererek birlikte paylaşmak istedik. İnşallah bu bilgisayarlarla güzel makaleler ve güzel raporlar yazacaksınız. Biz de onlarla gurur duyacağız. Bu vesile ile yeni kadrolara atanmanızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar da yeni bilgisayarların öğretim üyeliğine atanan akademisyenlere hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ahmet Necdet Sezer Kampusü Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan ile yardımcı doçent kadrosuna yeni atanan öğretim üyeleri katıldı.
Tanışma toplantısı, AKÜ’de yardımcı doçent kadrosuna atanan 12 öğretim üyesine dizüstü bilgisayar ve harici bellek dağıtılması ile son buldu.
Editör: Haber Merkezi