AKÜ UTF kulübünden Başkan Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü'nü (UTF) makamında kabul etti.

  1. Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü'nün yeni yönetimi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a tanışma ziyaretinde bulundu. UTF Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Üyesi Dr. Fikret Yaman başkanlığında gerçekleşen ziyarete, UTF Kulüp Başkanı İsmail Diker, kulüp yönetiminde yer alan; Emre Keskin, Metehan Orman, Gamze Bostancı, Rabia Çorbacıoğlu ve Buket Şaha ile Organizasyon ve Proje Ortağı Tugay Çetinkaya katıldı.

Ziyarette kulüp çalışmaları hakkında Başkan Çoban'a bilgi veren Kulüp Akademik Danışmanı Öğretim Üyesi Dr. Fikret Yaman, geçen dönemlerde Afyonkarahisar Belediyesi ile birlikte birçok sosyal ve kültürel çalışmaya imza attıklarını söyledi. Bu ortak faaliyetlerin her daim devam etmesini istediklerini kaydeden Yaman, desteklerinden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür ederek, UTF Kulübü'nün yönetiminde yer alan öğrencileri tanıttı.

Editör: Haber Merkezi