AKÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Öğrencilerinden Vali'ye ziyaret.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 14 Mart 2013 tarihinde, ANS Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgiler vermek üzere ve davet etmek için Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Öğrencilerinden Vali Balkanlıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirildi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete AKÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyelerinden Yard. Doç Dr. Mustafa Doğan, Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi 4. Sınıf öğrencisi Alper Selim Kocaoğlu ile Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi İsa Karakaya, 2. Sınıf öğrencisi Bahar Örün ve 1. Sınıf öğrencisi Fatma Güven katıldılar.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle gerçekleştirecekleri etkinlikler ile AKÜ Tıp Fakültesinin 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Beyaz Önlük giyme töreni, Tıp Fakültesi öğrenci sayısı hakkında bilgiler veren Yard. Doç Dr. Mustafa Doğan, nazik karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, yapılacak olan  etkinliklere Vali Balkanlıoğlu’nu davet etti.
Her şeyin başı sağlık diyen Vali Balkanlıoğlu, sağlığın ve her türlü hastalıkta uygun tedavinin önemini vurgulayarak;’’Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak bey göreve geldiğinden bu yana Üniversitemiz sürekli gelişiyor. Eğitim ve Öğretiminde daha etkin bir duruma gelmiştir. İnanıyorum ki Afyon Kocatepe Üniversitesinden mezun olan bireyler, aldıkları eğitimleri hayatlarında en güzel şekilde sergileyeceklerdir. Bu anlamda sizleri tebrik ediyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı şimdiden kutluyorum’’dedi.
Editör: Haber Merkezi