AKÜ HASTANESİ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yönetim kadrosunda yeni atamalar gerçekleştirildi.
 
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Adem Aslan atandı. Başhekim Yardımcılığı görevlerine ise Prof. Dr. Ümit Dündar, Doç. Dr. Ali Fuat Karataş, Doç. Dr. Haşmet Sarıcı, Yrd. Doç. Dr. Reşat Duman ve Yrd. Doç. Dr. Murat Akıcı atandı. Hastane Başmüdürlüğü görevine Öğr. Grv. Kutay Erşen, Başhemşirelik görevine ise Hemşire Gülsen Yıldırım getirildi.
 
Prof. Dr. Adem Aslan’dan boşalan Afyon Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü görevine ise Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Haşmet Sarıcı atandı. Ayrıca AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım’ın Diş Hekimliği Fakültesi’nde yürütmekte olduğu dekanlık görevine devam edeceği kaydedildi.
 
Bununla beraber görevlerine yeni atanan Başhekim Prof. Dr. Adem Aslan ile Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar, Doç. Dr. Ali Fuat Karataş, Doç. Dr. Haşmet Sarıcı, Yrd. Doç. Dr. Reşat Duman, Yrd. Doç. Dr. Murat Akıcı, Hastane Başmüdürü Kutay Erşen ve Başhemşire Gülsen Yıldırım AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
 
Gerçekleşen ziyarette Rektör Solak, ziyaretçilerine yeni görevinde başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi