AKÜ Drone Takımından Başkan Zeybek’e Ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesi Drone Takımından Zeybek Başkan’a ziyaret gerçekleştirildi. Makamında kabuller gerçekleştiren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in misafirleri AKÜ öğretim üyeleri oldu.

Başkanımız Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyelerinden Prof. Dr Yüksel Oğuz, Dr. Ögr. Üyesi Ertuğrul Ergün, Dr. Ögr. Üyesi Tolga Özer, Ögr. Görevlisi Hasan Akkoç, Aral Teknik Koleji Müdürü Mehmet Yılmaz ve Aral Teknik Koleji Meslek Öğretmeni Cemalettin Akdoğan’ı ağırladı. Ziyarette Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’da hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında AKÜ bünyesinde yapımı devam etmekte olan Yapay Zekâ Destekli Zirai İnsansız Hava Aracı'nın ve Aral Teknik Koleji bünyesinde gerçekleştirilen RC Tekne'nin tanıtımı yapıldı, çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

AKÜ Drone Takımı, Başkanımız Zeybek ve ekibine ARGE projelerine verdikleri destek için teşekkür ederken karşılıklı plaket takdiminde bulunuldu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi