Aksu, “MHP devletin ta kendisidir”

Mecliste güçlü bir MHP için var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı İbrahim Aksu: “Güzel bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın camilerde okunması için bizlerin ayakta olması lazım. Devlet Bahçeli’nin dediği bizlerde bunu her zaman söyleriz. Milliyetçi Hareket Partisi devletin ta kedisidir” dedi.

24 Haziran seçimlerinde mecliste en az 130 MHP Milletvekilinin olacağını ifade eden Milletvekili Adayı İbrahim Aksu, projelerini tüm ilçe ve beldelerde anlatacağını söyledi. Aksu şunları kaydetti: “Bu seçimde ‘Cumhur İttifakı’yla beraber Milliyetçi Hareket Parti’sinin alacağı oy artacak. Biz yıllardan beri ilk defa bir ittifaka girdik. Bu ittifakta da yapmamız gereken şey Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçip Milliyetçi Hareket Partisi’ne de en az 130 Milletvekili çıkarmak. Bunun içinde şuanda gerek belde, köy ve ilçelerde gezip projelerimizi anlatıyoruz” dedi.

“MAHKÛMLARA AF ÇIKACAK”

Çalışmaların en başında mahkumlara af çıkarma çalışmalarının olduğunu ifade eden Aksu: “Önemli olan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin seçim programımızda da açıkladığımız gibi 17-18 maddeyi uygulayacağız. Bunların içinde polislerimize, memurlarımıza, öğretmenlerimize, iş adamlarımıza, vergi mükelleflerimize, öğrencilerimize ve kader mahkumlarımıza çıkacak aflar var. Bunlardan da öte bölgelerimizdeki ticari hayatı arttırmamız gerekiyor. Bizim Afyonumuz yüzde 80 tarımsal girdiyle çalışan yaşayan bir il. Bu tarımsal faaliyetleri yükseltmek gerek. Bunun için ben kendi memleketimde Sandıklımda, Çay’da Dinar’da, neler yapacaksam onları anlatıyorum. Yarınlarda Milliyetçi Hareket Parti’sinin iktidarda olma gücüyle ya da iktidar ortağı olma gücüyle neler yapacağını anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü biz yıllardan beri ülkücü hareketin ve milliyetçi hareketin istediğimiz noktada oy alamadığımız için halktan bizim de kendi gücümüzü kullanma olayı yoktu. Şimdi yavaş yavaş bunlar elimize geliyor. Bunlarla beraber neler yapacağız bunları anlatalım. Halkımız bunları görsün duysun ve bize ona göre oy versin” diye konuştu.

“VATAN KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL”

Feytullah Gülen’le işbirliği içine girmiş bir ittifakla karşı karşıya olduklarını ifade eden Aksu şunları kaydetti: “Bugün maalesef bunun içinde rahmetli Necmettin Erbakan’ın milli görüş hareketinin lideri milli olduğunu adım gibi bildiğim çok kaliteli bir insan Necmettin Erbakan’ın partisi dahil şuanda maalesef Selahattin Demirtaş dediğimiz vatan haini, PKK’nın HDP’nin Eş Genel Başkanı olan insanın hapisten çıkarmak için kurulan bir ittifak. Bu ittifakı kurarken şunu diyorlar biz şuanda bu ülkenin huzurunu bozacak maddi manevi oyunları oynayalım. Tayyip Erdoğan’ı indirelim ne olursa olsun. Vatan kimsenin umurunda değil. Feytullah Gülen’le iş birliği içine girilmiş bir ittifak var karşımızda. Bunun arkasında Amerika’sı, İsrail’i bütün mason ve yurt dışı locaları var. Ona göre üzerimize oynanan bir oyun.”

“MECLİSTE GÜÇLÜ BİR MHP İSTİYORUZ”

‘Mecliste güçlü bir MHP olması için çalışıyoruz’ diyen Aksu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Devlet Bahçeli partimizi, kendi siyasi geleceğini her şeyi bir kenara bırakıp bir ittifak için yürüdü. Biz de bunun için aday olduk. Ben 6. Sıra aday adayıyım. Hiç biriyle aramızda bir fark yok. Tek tek çalışıyoruz. Koşturuyoruz bütün arkadaşlarımızla beraber. Bunu aşılayıp anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü güzel bayrağın dalgalanması, güzel ezanımızın camilerde okunması için bizlerin ayakta olması lazım. Devlet Bahçeli’nin dediği bizlerde bunu her zaman söyleriz. Milliyetçi Hareket Partisi devletin ta kedisidir. Biz şuanda mecliste güçlü bir MHP istiyoruz. Bunu çok istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi