AKSAM YENİ SEZONA BAŞLADI
Afyonkarahisar Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, derneğin yeni sezona yoğun bir takvimle başladığını söyledi.
Etkinlik alanlarını her geçen gün gelen talepler doğrultusunda genişlettiğini kaydeden Alimoğlu, AKSAM’ın yeni sezonda da yoğun bir program yürüteceğini belirtti. Sanat topluluklarının çalışmalarını ağırlıklı olarak hafta içi sürdüreceğini belirten Alimoğlu, Çocuk Sanat Akademisi dersleri ve kişisel gelişime yönelik bir kısım derslerin ise hafta sonu verileceğini söyledi. Başkan Alimoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:
“Bu yıl gelen talepleri değerlendirmek için fiziki imkanlarımızı genişletme çabasına girdik. Seramik, resim, ahşap yakma, takı tasarım gibi dallarda taleplerin yoğun olması nedeniyle Güzel Sanatlar Atölyemiz hizmete girdi. Akademi derslerindeki artış ders programına yansıyor. Merkez ofis binasındaki dersler de ciddi bir artış gösterdi ve hafta sonlarımız oldukça renkli geçiyor. Özellikle öğrenci olan kursiyerlerimiz hafta sonunu tercih ediyorlar ve bu merkez ofiste hafta sonlarının şenlik havasında geçmesini sağlıyor. Biz hemşehrilerimizin bu teveccühünden de bu renkli ve yoğun tempoda çalışmaktan da oldukça mutluyuz” dedi.
Editör: Haber Merkezi