AKSAM Türk Sanat Müziği Konseri Büyük Beğeni Topladı

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) iş birliği ile AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğunun, Sanat Yönetmeni/Şef: Yunus Emre UĞUR yönetiminde TRT İzmir Radyosu'nun Kıymetli Seslerinden Burcu GÖKTÜRK hanımefendinin misafir sanatçı olarak katıldığı "İstanbul Türküleri" adlı konser 9 Haziran Perşembe günü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Türküleri konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatan AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu birbirinden güzel türküleri hikayeleri ile birlikte dinleyicilerle buluşturdu. Büyük beğeni ile izlenen konser sonrasında ise tüm katılımcılar kendilerine güzel bir akşam yaşatan bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Programın sonunda AKSAM Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Alimoğlu misafir sanatçımız Burcu ÖZTÜRK' e resminin mermere işlendiği özel bir plaket takdim ederken Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan AKAR’ da kıymetli solistimize çiçek ve plaket takdim ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi